Airtrade levert travel technology solutions en fulfilment services aan reis organisaties. Airtrade heeft meer dan 300 opdrachtgevers waaronder: D-RT group, De Jong Intra en KLM. Airtrade is dé vliegticket specialist voor de Nederlandse reisbranche. Airtrade is o.a. bekend van vliegwinkel.nl, hotelwinkel.nl en budgetair.nl. Clic heeft de nieuwe huisstijl ontworpen en diverse promotionele uitingen als mailings, banners en advertenties. Daarnaast leveren wij voor diverse online projecten het design en de technische realisatie.


achtergrond

 

 

 

Grafisch ontwerp

Een belangrijk verschil met andere bureaus is dat grafisch ontwerp onderdeel is van onze core business. Wij ontwikkelen, verzorgen en beheren uw huisstijl in alle gewenste off & online media uitingen.

 

 

 

 

 

Powerpoint presentatie ontwerp

De huisstijl hebben we ook uitgewerkt in diverse presentatie pagina's. Met deze pagina's kunnen presentaties worden samengesteld. 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 CMS systeem

Onze projecten worden opgeleverd met ons eigen CMS systeem. Het systeem is uitvoerig getest en zeer gebruiksvriendelijk volgens onze opdrachtgevers. Wij vinden dat iedereen met onze software moet kunnen werken. Software waar u voor op cursus moet is niet meer van deze tijd. Ons CMS systeem word toegespitst op uw werkwijze en wensen, niet andersom.

 

 

 

Wij realiseren maatwerk oplossingen voor de doelen die u zich stelt.

Neem contact op

 

 

 

023-8446620|info@clic.nl|Stephensonstraat 7|2014KB|HAARLEM

Clic.nl 2007 / 2018