Dé accu en batterij specialist van Nederland Intercel staat garant voor kwaliteit. In de meer dan twintig jaar van haar bestaan heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een full-service leverancier van een breed scala aan accu’s, batterijen, laders en DC voedingen. Samen met Intercel hebben we een nieuwe strategie bepaald die door ons is uitgewerkt in: diverse promotionele acties, webdesign, brochures, beursstands, illustratie en animatie.


achtergrond

 

 

 

 

 

Grafisch ontwerp

Een belangrijk verschil met andere bureaus is dat grafisch ontwerp onderdeel is van onze core business. Wij ontwikkelen, verzorgen en beheren uw huisstijl in alle gewenste off & online media uitingen.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Illustraties

 Illustraties zijn ideaal voor het uitbeelden van complexe situaties of om sfeer en emotie uit te beelden. Wij verzorgen maatwerkoplossingen die de essentie van uw boodschap overbrengen. Illustraties kunnen worden uitgewerkt tot animaties of gebruikt worden ter ondersteuning van uw website content.

 

 

 

 

 

 

 

Animatie & Video

Beelden geven uw product of dienst betekenis en maakt het begrijpelijk. Samen met u maken we een plan van aanpak en werken dit uit tot de animatie of bedrijfs- of product film die u bij u past.

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wireframes

 Wireframes zijn visuele, functionele weergave van een website of –applicatie. Bij het maken van wireframes wordt nagedacht over de navigatie, de indeling en de inhoud van een website. Er wordt in deze fase nog geen rekening gehouden met de grafische vormgeving. Het gaat puur om de functionaliteit. 

 

 

 

 

 

Intercel UX design

 Intercel heeft Clic gevraagd om een nieuwe website te ontwerpen op basis van de content uit de oude website en SEO & SEA. De content bestaat uit een breed assortiment accu producte met bijbehorende informatie. We hebben de mensen van Intercel en hun diensten meer uitgelicht waardoor er een heldere frisse website is ontstaan die de identiteit van Intercel weerspiegelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activatie concept

Naast werken met de gevestigde mediums denkt Clic ook graag met u mee in out-of-the-box concepten. Een goed creatief concept met de juiste invalshoek werkt als een stofzuiger: `Het trekt de aandacht naar je boodschap en houdt die vast.

 

 

Wij realiseren maatwerk oplossingen voor de doelen die u zich stelt.

Neem contact op

 

 

 

023-8446620|info@clic.nl|Stephensonstraat 7|2014KB|HAARLEM

Clic.nl 2007 / 2018