SKH Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer heeft Clic gevraagd om hun indentiteit op te frissen. Wij zijn gestart met het re-design van het logo. Hiermee hebben wij de basis gelegd voor de nieuwe ID en huisstijl. Vervolgens hebben we samen met SKH een plan gemaakt voor de website. Naast een fris eigentijds design en gebruiksvriendelijke UX design zijn er ook diverse koppelingen gemaakt met de Flexkids kind planning software. Hierdoor is een unieke geautomatiseerd bedrijfsproces ontstaan. Van het kernproces van inschrijvingen en kinderopvang tot plaatsing, contracten en facturatie tot aan de communicatie met ouders, inzet van personeel, acquisitie en verkoop en financiële administratie.


achtergrond

 

 

Grafisch ontwerp

Een belangrijk verschil met andere bureaus is dat grafisch ontwerp onderdeel is van onze core business. Wij ontwikkelen, verzorgen en beheren uw huisstijl in alle gewenste off & online media uitingen.

 

 

 

 

 

 

 

Illustraties

 Illustraties zijn ideaal voor het uitbeelden van complexe situaties of om sfeer en emotie uit te beelden. Wij verzorgen maatwerkoplossingen die de essentie van uw boodschap overbrengen. Illustraties kunnen worden uitgewerkt tot animaties of gebruikt worden ter ondersteuning van uw website content.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CMS systeem

Onze projecten worden opgeleverd met ons eigen CMS systeem. Het systeem is uitvoerig getest en zeer gebruiksvriendelijk volgens onze opdrachtgevers. Wij vinden dat iedereen met onze software moet kunnen werken. Software waar u voor op cursus moet is niet meer van deze tijd. Ons CMS systeem word toegespitst op uw werkwijze en wensen, niet andersom.

 

 

 

 

 

  

Wij realiseren maatwerk oplossingen voor de doelen die u zich stelt.

Neem contact op

 

 

 

023-8446620|info@clic.nl|Stephensonstraat 7|2014KB|HAARLEM

Clic.nl 2007 / 2018