Hello's is een nieuw initiatief van een aantal experts uit de zorg. Met Hello's kunnen o.a. matches worden gemaakt tussen mensen en alle data van de personen worden verzameld in overzichtelijke dashboards. Dit zorgt voor een uniek sociale cliëntvolgsysteem voor gemeenten en organisaties in Zorg & Welzijn die te maken hebben met registratie, rapportage, monitoring en/of vrijwilligerswerk. Uitgangspunt is dat het de gebruiker gaat helpen en er plezier aan beleeft. Voor Hello's hebben wij het beeldmerk, huisstijl en de corporate website ontwikkeld. Daarnaast hebben wij ook het volledige software pakket ontworpen, technisch gerealiseerd en in beheer. 


Coming soon
achtergrond

 

 

 

Grafisch ontwerp

Een belangrijk verschil met andere bureaus is dat grafisch ontwerp onderdeel is van onze core business. Wij ontwikkelen, verzorgen en beheren uw huisstijl in alle gewenste off & online media uitingen.

  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CMS systeem

Onze projecten worden opgeleverd met ons eigen CMS systeem. Het systeem is uitvoerig getest en zeer gebruiksvriendelijk volgens onze opdrachtgevers. Wij vinden dat iedereen met onze software moet kunnen werken. Software waar u voor op cursus moet is niet meer van deze tijd. Ons CMS systeem word toegespitst op uw werkwijze en wensen, niet andersom.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Wij realiseren maatwerk oplossingen voor de doelen die u zich stelt.

Neem contact op

 

 

 

023-8446620|info@clic.nl|Stephensonstraat 7|2014KB|HAARLEM

Clic.nl 2007 / 2018